Seuraa Ramirent Finland Oy

Liikenneturvatuotteet ja -palvelut asiantuntemuksella Ramirentiltä

Uutinen   •   Joulu 13, 2017 22:25 EET

Monien lähinnä konevuokraamona tuntema Ramirent Finland Oy on panostanut voimakkaasti inframarkkinoihin marssittamalla esiin kavalkadin liikenneturvatuotteita ja -palveluita. Tuotevalikoima on ollut jo entuudestaan laaja, aina ajosilloista liikennevaloihin, ja tuore aluevaltaus kasvattaa sitä entisestään. Syksyllä tehtävässään aloittanut liikenneturvan tuoteasiantuntija Juha Pohjola liputtaa näyttävästi uusien SafePass-turvallisuustuotejärjestelmien puolesta: ”Uusien tuotteiden ja palveluiden myötä pystymme jatkossa vastaamaan yhä paremmin asiakkaittemme tuleviin tarpeisiin esimerkiksi liikennesuunnitelmien, asennuspalveluiden sekä vuokratuotteiden osalta.”

Pohjolalla on vahva näkemys liikenneturvatuotteiden nykykäytöstä Suomessa sekä lain asettamista vaatimuksista. Turvallisuusasioissa olisi vielä paljon petrattavaa, ja tässä Ramirent pääsee näyttämään esimerkkiä alalla. ”Haluamme tarjota ensiluokkaisia, huippuunsa kehitettyjä tuotteita sekä palveluita, joilla voidaan merkittävästi parantaa sekä työntekijöiden että tienkäyttäjien turvallisuutta tietyömailla. Näillä palveluilla kevennämme asiakkaan työtaakkaa mahdollistamalla tämän keskittymisen ydinosaamiseensa. Asiakas voi luottaa Ramirentin asiantuntijuuteen esimerkiksi suunnittelun osalta sekä tuotteiden laadukkuuteen. Ei sovi myöskään unohtaa, että vuokrakalustoa käytettäessä kiinteät kulutkin pienenevät”, Pohjola muistuttaa vankan kokemuksensa suomalla varmuudella. ”Liikenneviraston uudet, tiukentuneet vaatimukset otetaan Ramirentillä innolla vastaan, ja iloksemme olemme huomanneet myös kuntien ja kaupunkien alkaneen kiinnittää yhä enemmän huomiota tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja vaatia niiltä enemmän. Tämä kehitys palvelee meitä kaikkia.”

TUOTEUUTUUKSIA MARKKINOILLE

Yksi selkeän parannuksen tuova kokonaisuus on edellä mainittu, tietyömaiden turvallisuuden mullistava SafePass-turvallisuustuotejärjestelmä. Monipuolisen kaidejärjestelmän etuina ovat turvalliset asennukset, joustava ja nopea pystytys sekä yksinkertainen logistiikka. SafePass-tuotteet ovat saatavilla ainoastaan Ramirentiltä.

Ramirentin kattavasta tuotevalikoimasta toki löytyvät myös muut koneet ja laitteet sekä telineet kaikkeen rakentamiseen. Näin kaikki tarvittava vuokrakalusto on saatavissa kätevästi saman katon alta.

                                                            Juha Pohjola
                                                            Myyntipäällikkö, liikenneturvaratkaisut
                                                            p. 0400 565 321
                                                            juha.pohjola@ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.