Seuraa Ramirent Finland Oy

Rami somessa

Uutinen   •   Marras 14, 2018 12:09 EET

Digitaalisuus ja sosiaalinen media on päivittäisessä toiminnassamme mukana niin työssä kuin vapaa-ajalla. Etsimme tietoa ja huvia useista eri kanavista. Ramirentin tuotteet ja palvelut löydät sosiaalisen median osalta YouTubesta, LinkedInistä sekä Facebookista.

  • YouTubessa on katsottavissa lukuisia videoita. Mukana on mm. käytönopastusvideoita, työmaaesittelyitä, tuote-esittelyitä ja fiilistelyitä dronen kyydissä.
  • LinkedIn:stä voit lukea asiantuntijoidemme näkemyksiä, seurata työpaikkailmoituksiamme sekä tietysti tutustua tuotteisiimme ja palveluihimme.
  • Facebookissa julkaisemme lähes kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Sieltä löytyy varmasti kiinnostavaa sisältöä kaikille. Kuulumisia työmailta ja tapahtumista, referenssejä ja videoita, vinkkejä koneiden käyttöön ja houkuttelevia arvontoja, totta kai!
  • Googlessa on listattu kaikki vuokraamomme aukioloaikoineen ja yhteystietoineen. Olisikin mahtavaa, jos käyttäisit pari minuuttia ajastasi ja kävisit arvostelemassa sinun lähivuokraamosi.

Löydät meidät nimellä Ramirent Finland. Ota kanavamme seurantaan niin et jää paitsi huippujulkaisuista!

Oletko huomannut Facebook-arvontamme?

Kun Ramirent Finlandin Facebook-sivu saavuttaa 10 000 tykkääjää, arvomme kaikkien sivusta tykänneiden kesken Makitan työmaaradion! Se ei ole mikä tahansa radio vaan erityisesti kovaan käyttöön suunniteltu, Bluetoothilla ja USB-liittimellä varustettu valioyksilö. Ripeästi osoitteeseen www.facebook.com/ramirent.finland. Tykkää, jaa, kommentoi!

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.