Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramiaspa palveluksessanne

Uutinen   •   Kesä 07, 2017 00:13 EEST

Ramirentin valtakunnallinen asiakaspalvelu aloitti toimintansa vuoden 2016 alussa. Ensimmäinen kesä oli vielä jonkinlaista etsikkoaikaa, kun asiakaspalvelijoiden tietotaso ja rooli hakivat oikeaa muotoaan. Vaikeuksista kuitenkin selvittiin hienosti, ja asiakaspalvelijoiden tiedot Ramirentin laajuutta pursuavasta tuotevalikoimasta ovat nyt huipputasoa. Nyt kun kesä 2017 on koittanut, asiakaspalvelijat ovat entistä valmistautuneempia ottamaan vastaan asiakkaiden ja sisäisten puhelujen ja sähköpostien tulvan. Tätä on aspa-tiimissä odotettu!

Asiakaspalvelijoiden toimenkuvaan kuuluu vastata siitä, ettei yksikään asiakaskontakti mene Ramirentiltä ohi, tulipa yhteydenotto puhelimitse, sähköpostitse tai Ramichatin kautta. Asiakkaamme voivat olla asiakaspalveluun aina yhteydessä – sellaista asiaa ei ole, missä aspa ei voisi auttaa. Tilauksia pystytään tekemään kaikkialla Suomessa, mikä on kätevää erityisesti silloin, kun asiakkaalla on tilattavaa ympäri maata. Tämän ei tarvitse tietää, mihin vuokraamoon ottaa yhteyttä, vaan aspa hoitaa homman ammattitaidolla. Tilaukset, noutopyynnöt, laskureklamaatiot – kaikki hoituvat yhtä jouhevasti. Oikeaa osoitetta ei tarvitse ihmetellä, vaan aspa kyllä laittaa tiedon eteenpäin oikeaan paikkaan Ramirentillä. Asiakaspalvelu on lisäksi auki klo 6.30–17.00 eli pidempään kuin suurin osa vuokraamoista, ja tämän huomaakin myöhäisiltapäivän puheluista. Asiakkaat eivät myöskään välttämättä aina saa myyjää kiinni, kun tämä on vaikkapa työmaakäynnillä, mutta aspan tavoittaa aina!

Ramirentin iloisessa aspa-tiimissä ahertaa kahdeksan osaajaa, sekä naisia että miehiä. Heidät tavoittaa joko numerosta 0800 171 414 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ramirent.fi. He myös vastaavat nettisivujen ja verkkokaupan webshop.ramirent.fi chatissa asiakkaiden viesteihin.

Ollaan yhteyksissä!

Niina Civil, Contact Center Manager
sekä muu aspa-joukkue

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.