Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent avasi uuden palvelukeskuksen Jyväskylässä

Uutinen   •   Tammi 08, 2014 07:00 EET

Ramirent Finland Oy avasi uuden palvelukeskuksen Jyväskylässä 18.12. Ramin päivänä. Uudet toimitilat laajoine tuotevalikoimineen mahdollistavat entistä paremman asiakaspalvelun. Asiakkaiden on helppo noutaa peräkärryllä tai tilata meidän toimittamana. Ramirent on palveluksessasi.

Ramirent on aiemmin toiminut Jyväskylässä kolmessa paikassa: Miilukadulla, Kiilatiellä ja Sepelitiellä. ”Olimme jo pidemmän aikaa etsineet hyvää tonttia sellaiselta paikalta, joka ei olisi kaukana Seppälän teollisuusalueelta. Nyt pääsimme yhdelle tontille, mikä helpottaa logistiikkaa ja parantaa asiakaspalvelua”, kertoo aluepäällikkö Kari-Pekka Liimatainen.

Ramirent Oy:n palvelukeskus sijaitsee osoitteessa Sorastajantie 4B. Tontille on helppo ajaa Sorastajantieltä, joka jatkuu Kuormaajantienä. ”Tontin pinta-ala on noin 25 000 neliötä. Uusissa, avarissa tiloissa on helppo asioida. Kun tulee henkilöautolla peräkärryn kanssa, ei tarvitse peruutella.”  Rakennuskone vuokraukseen on Liimataisen mukaan saatu nyt tarjolle huomattavasti aiempaa laajemmat valikoimat. Projektiliiketoiminta (teline- ja sääsuojapalvelu) kalustoa on myös laajennettu ja organisaatiota on vahvistettu työpäällikkö Olli Pälvimäellä vuoden 2014 alusta.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta

Liimatainen korostaa, että vaikka uudet tilat luovat puitteet hyvälle palvelulle, tärkein asia on kuitenkin kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö. ”Meillä on pitkäaikaisia työntekijöitä, joiden joukkoon saadaan lisävahvistusta. Asiakaspalvelupäälliköiksi on tulossa vuoden alussa kaksi uutta asiakaspalvelun ammattilaista.”

Suomen suurin rakennuskonevuokraamo

Ramirent on Euroopan toiseksi suurin ja maailman kymmenenneksi suurin konevuokrausyritys, jolla on yli 350 toimipistettä 11 maassa. Ramirent Finland Oy on Suomen suurin rakennuskonevuokraamo. Toimipaikkoja on eri puolilla maata yli 75. Henkilöstöön kuuluu yhteensä noin 600 kone- ja rakennusalan ammattilaista. ”Jyväskylässä Ramirent on toiminut  1980-luvun alusta lähtien”, Liimatainen taustoittaa.

Ramirentin tuotevalikoima on markkinoiden laajin ulottuen yksittäisistä tuotteista projektityömaan koko kalustokapasiteetin hallintaan. ”Meiltä löytyvät ratkaisut niin yksityisten kotitalouksien, yrityksien kuin julkisen puolen toimijoidenkin tarpeisiin. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja hyvin huollettuja.”

Dynaamisia ja kokonaisvaltaisia vuokrausratkaisuja

Täyden palvelun rakennuskonevuokraamona Ramirent Oy tarjoaa asiakkailleen dynaamisia ja kokonaisvaltaisia vuokrausratkaisuja suunnittelusta kuljetuksiin ja työmaapalveluista nostinkoulutuksiin.

Maanlaajuisen toimipisteverkoston toimintaa palvelevat erikoistuneet palvelu- ja kalustokeskukset, joihin on keskitetty tiettyjen tuotelinjojen varastointi ja huoltotoiminnot.  Ympäri Suomea sijaitsevat palvelukeskukset palvelevat pääasiassa oman alueensa toimipisteitä. Kalustokeskuksien toiminta-alueena on koko Suomi.

Palvelu- ja kalustokeskukset tekevät tiivistä yhteistyötä lähellä olevien Ramirent-maiden kanssa, ja tarjontaa pystytään täydentämään Suomen ulkopuolelta tulevalla kalustolla.

”Vahvuutenamme on, että pystymme yhdistämään suuret toimitusvolyymit paikalliseen palveluun lähellä asiakkaita”, Liimatainen sanoo.

Kalustoa riittää ja sitä on nopeasti saatavilla

Jyväskylän palvelukeskus on Ramirentin seitsemäs palvelukeskus Suomessa. ”Haluamme toimia isona jakelukeskuksena. Kalustoa riittää ja sitä on nopeasti saatavilla. Asiakkaille tulee kustannussäästöjä myös siitä, että rahtikulut ovat pienemmät, kun tuotteita löytyy Jyväskylästä”, Kari-Pekka Liimatainen selvittää.

Uusissa väljissä asiakaspalvelu tiloissamme on ”pannu kuumana”, tervetuloa niin vanhat kuin uudet asiakkaat.

Olemme Palveluksessanne, terveisin Ramirentin koko henkilökunta


Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.