Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent etsii ammattitaitoista henkilöstöasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Uutinen   •   Maalis 10, 2014 11:00 EET

Etsimme henkilöstöosastolle Henkilöstöasiantuntijaa. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Henkilöstöasiantuntija toimii henkilöstön ja esimiesten tukena työehto- ja työsuhdeasioissa. Tehtävään kuuluu lisäksi rekrytoinneissa avustaminen, henkilöstöjärjestelmän käyttö, raportointi (ml. konsernin KPI-raportointi), henkilöstöprosessien kehittäminen ja järjestelmähankkeisiin osallistuminen. Tehtävässä raportoidaan henkilöstöpäällikölle.

Tehtävä edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä HR:n roolista, HR-prosesseista ja näkemystä siitä, miten HR toimii liiketoiminnan aitona kumppanina ja  tukee  strategisten tavoitteiden saavuttamista. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta työlainsäädännöstä ja tes-tulkinnoista. Soveltuva koulutustausta esim. kaupallinen ja/tai juridinen koulutus.

Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, ja sinulla on valmius heittäytyä myös arjen rutiineihin. Osaat käyttää sujuvasti yleisimpiä toimistosovelluksia ja osaat viestiä vakuuttavasti ja sujuvasti. Tehtävä edellyttää tiivistä yhteistyötä Ramirentin muiden maiden HR-organisaatioiden kanssa, joten työssä tarvitaan sujuvaa englannin kieltä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan toimenkuvan. Lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.2014 mennessä osoitteeseen merja.laitinen@ramirent.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Merja Laitinen, puh. 0400 687 212.


Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.