Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent Finland Oy laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulla ja lisää kalustonsa määrää koko Suomessa

Uutinen   •   Touko 04, 2016 14:00 EEST

Ramirent laajentaa päätoimipaikkaansa Helsingin Suutarilassa viereiseen Lampputien kiinteistöön. Uusi kiinteistö mahdollistaa laajemman kalustomäärän, tehokkaamman logistiikan sekä paremman asiakaspalvelun. Laajennuksen myötä pihatilamme kasvaa 3500 m2 ja tuotantotilat kasvavat myös 3500 m2.

”Laajennamme tuotantotilojamme vastaamaan asiakkaittemme kysyntää pääkaupunkiseudulla. Uusien tilojen myötä luomme Helsinkiin uuden tyyppisen konseptin, josta asiakkaamme pääsevät nauttimaan loppuvuodesta.”, kertoo Ramirentin Finlandin toimitusjohtaja Mikael Kämpe. ”Uusi kiinteistö mahdollistaa tehokkaat ja nykyaikaiset huolto- ja korjausprosessin vaatimat tuotantotilat.”, Mikael Kämpe jatkaa.

Alkuvuoden kalustoinvestoinnit ovat saapuneet pihaamme ja laajentavat tuotevalikoimaamme. Vastaamme samalla asiakkaittemme antamaan luottamukseen parantamalla kaluston saatavuutta. Saatavuutta parantaa mm.

  • tuhansia pientyökaluja
  • useita satoja nostimia
  • satoja uusia moderneja työmaatiloja
  • useita kymmeniä jyriä, kurottajia, kaivinkoneita ja kuormaajia
  • väistötiloja, telineitä sekä turvallisuusratkaisujen kalustoa

”Investointien lisäksi tulemme myös jatkamaan aktiivisesti palveluidemme kehittämistä ja tuomista asiakkaillemme. Uusimpana aluevaltauksena on betonin kosteusmittauksen automatisointi, jonka lanseerasimme huhtikuun lopussa.”, kertoo Ramirentin myynti- ja markkinointijohtaja Veikko Lehtola.

Lisätietoja:

Veikko Lehtola, Johtaja myynti ja markkinointi, p. 020 750 200, Ramirent Finland Oy

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.