Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent ja Alertum koulutuskumppanuuteen

Uutinen   •   Tammi 04, 2018 14:29 EET

Ramirent Finland Oy sekä suomalainen turvallisuus- ja koulutusalan yritys Alertum Oy ovat solmineet marraskuussa 2017 yhteistyösopimuksen, joka laajentaa molempien koulutustarjontaa entisestään.

Kipinä yhteistyöhön tuli Alertumilta, jota asiakkaat olivat lähestyneet kyselyillä lisäkoulutuksista. “Asiakkaat kaipasivat tarjontaamme lisää koneisiin ja laitteisiin liittyviä koulutuksia ja keskustelimme muutaman yrityksen kanssa, jotta voisimme tarjota jatkossa entistä parempaa käytännön koulutusta ja osaajia laitteiden ja koneiden kanssa työskentelyyn”, Alertumin toimitusjohtaja Riku Aho kertoo.

Ramirent tarttui heti ajatukseen, ja luonteva keskusteluyhteys avattiin. Alusta asti oli selvää, että yhteistyö olisi molemmille osapuolille hedelmällistä ja siinä nähtiin paljon potentiaalia. Ramirentin ydinajatuksia on tarjota asiakkaalle tämän toimintaa helpottavia ratkaisuja, ja tähän ajatukseen yhtyi myös Alertum. Yhdessä haluttiin tarjota ratkaisuja, joilla asiakas voittaa.

Yhteistyökumppanit sopivat hyvin yhteen ja yhteisiä kiinnostuksenkohteitakin löytyi paljon. Sekä Alertum että Ramirent ovat rakennusalalla vahvoja, luotettavia ja laatuun sekä asiakkaisiin panostavia toimijoita.

Myös päällekkäisyyksiä koulutustarjonnassa oli löydettävissä, sillä Alertum oli ennen yhteistyösopimusta tarjonnut laitteisiin ja korkealla työskentelyyn liittyviä koulutuksia, ja Ramirentillä puolestaan oli perusturvallisuuskoulutuksia valikoimassaan.

”Ydinosaamisemme on kuitenkin selkeästi eroteltavissa ja yhteistyömallin myötä kumpikin saa toimia jatkossa vahvalla osaamisalueellaan ja pystyy tarjoamaan laadukkaampia koulutuksia asiakkaille”, Aho iloitsee.


Asiakashyötynä monipuolisempi koulutustarjonta

Ramirentin operatiivinen johtaja Veikko Lehtola luottaa siihen, että yhdessä Alertumin kanssa pystytään tarjoamaan asiakkaalle enemmän ja parempia palveluita. Nyt solmittu koulutussopimus monipuolistaa molempien yritysten koulutustarjontaa. Asiakashyöty onkin Riku Ahon mukaan ehdottomasti kumppanuudella saavutettava merkittävin etu. Toki se tarkoittaa myös molempien toimijoiden kannattavuuden parantumista, kun kurssien osallistujamäärät kasvavat.

Lehtolan mukaan merkittävä asia on myös se, että asiakas pääsee mahdollisimman monella kurssilla tekemisiin laitteiden kanssa, olipa kyseessä sitten kurottajakurssi tai nostinkoulu.

”Asiakas pääsee monella kurssilla käytännössä tekemisiin laitteiden ja koneiden kanssa. Meillä kun näitä erilaisia laitteita riittää. Emme myöskään kouluta yhteen nostinmerkkiin tai malliin, vaan laaja-alaisesti useampaan malliin, mikä antaa hyvän valmiuden turvalliseen työskentelyyn asiakkaan tiloissa”, Lehtola kertoo.

Ramirentillä pystytään järjestämään myös pro-koulutuksia – esimerkiksi erikoiskurssit pölynhallintaan, korkealla työskentelyyn jne. – jotka ovat valtakunnallisestikin tarkasteltuina Lehtolan mukaan harvassa. ”Iso etu on myös se, että koulutuksia pystytään järjestämään myös isompien kasvukeskusten ulkopuolella maakunnissa”, Lehtola jatkaa.

Sekä Ramirentillä että Alertumilla ollaan tyytyväisiä kumppanuudesta. ”Alertum on luotettava, asiakaslähtöinen, valtakunnallinen ja ennen kaikkea mukava kumppani”, Lehtola summaa. Aho puolestaan hehkuttaa: ”Voimme olla todella ylpeitä kumppanuudestamme Ramirentin kanssa. Ramirent on asiantunteva ja omalla alallaan ehdottomasti huipputoimija.”

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.