Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent monessa mukana Jyväskylän Asuntomessuilla

Uutinen   •   Heinä 14, 2014 09:53 EEST

Kohta jo neljänkymmenen vuoden ajan järjestetyt Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Jyväskylän Äijälänrannassa. Uutuutena kävijöitä ilahduttaa neljä erilaista teemareittiä, jolloin kävijät voivat valita kiinnostuksenkohteidensa mukaan, mitä haluavat nähdä. Reitit on suunniteltu niin, että jokaisella reitillä on 6-10 erilaista teemaan sopivaa kohdetta, ja kohteet on jaoteltu sekä ympäri kaupunkia että messualueelle.

Reitteihin kuuluu Aalto, joka johdattaa kävijän arkkitehtuuriltaan kiinnostavimpien kohteiden luokse ja esittelee Jyväskylän kaupungin arkkitehtuurin helmet; Äijä, jonka varrelta löytyy Ramirentin Äijäpuisto ja joka esittelee miehille suunnattuja kohteita urheiluhenkeä soveltaen; Lapsiperhe, jonka varrelta löytyy korttelileikkipuisto ja muita lapsille mielekkäitä kohteita; sekä Puutarha, jolla esitellään pop-up puutarha ja puistosuunnittelua 1800-luvun lopulta. Reittejä voi kiertää omatoimisesti apunaan niille tehtyä verkkosovellusta tai perinteistä messukarttaa seuraten.

Ramirent on mukana Asuntomessuilla jo toista kertaa. Viime vuonna Ramirent edusti viemällä messukävijöitä 25 metrin korkeuteen Suomen suurimmalla saksinostimella. Tänä vuonna kaikki ovat tervetulleita Ramirent Äijäpuistoon testaamaan minikaivuria, polkemaan kaikenikäisille sopivaa Ramirent-ralli -polkuautorataa pitkin, sekä tutustumaan pienrakennuskoneisiin kuten listasirkkeleihin ja iskuporakoneisiin Ramirentin henkilökunnan opastuksella. Huimapäät voivat nousta YIT:n 13-kerroksisen kerrostaloon Ramirent -elämyshissillä.

Vuoden 2014 Asuntomessuilla Ramirent on tehnyt yhteistyötä kahden messukohteen kanssa: kompaktia omakotitalosuunnittelua tarjoavan Noppa-kodin, sekä hiihdon maailmanmestarin, Matti Heikkisen, omakotitaloprojektin kanssa. 

Tule tutustumaan tuotteisiin ja palveluihimme Jyväskylän Äijälänrantaan!

Lisätietoja http://www.asuntomessut.fi/jyvaskyla-2014


Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.