Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent mukana Red Bull Crashed Ice -tapahtumassa

Uutinen   •   Tammi 13, 2014 07:00 EET

Alamäkiluistelun MM-sarja 2013-14 starttaa Suomesta Serena Skin radalta. Ramirent Finland Oy ja Red Bull Finland Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Ramirent toimittaa tapahtumaan toimistotilat, teltat lämmityksellä, wc:t ja sähköistyksen. Ramirent on koonnut omien yhteistyökumppaneidensa kanssa kattavan kokonaispaketin Red Bull Finlandille, joka saa kaikki tilaamansa tuotteet ”avaimet käteen” -periaatteella.

Red Bull Crashed Ice -MM-sarjasta käynnistyy vuonna 2014 jo 14. kausi, ja jokavuotisten USA:n ja Kanadan osakilpailujen ohella mukana ovat nyt myös kalenteriin paluun tekevät Suomi ja Venäjä.

Alamäkiluistelun suosio nousi kaudella 2012–13 aivan uusiin korkeuksiin, kun viidestä osakilpailusta koostunut sarja keräsi kisoihin paikan päälle yhteensä lähes 300 000 katsojaa. Tulevasta kaudesta on lupa odottaa vieläkin jännittävämpää, sillä kilpailijat treenaavat nyt ympäri vuoden tätä kovavauhtista, luistimet jalassa laskettavaa alamäkilajia, jossa osallistujat syöksyvät jopa 60 kilometrin tuntinopeudella alas haastavia, pisimmillään 600 metriä pitkiä ratoja, joilla korkeusero on yleensä noin 60 metriä. Lisäksi nämä edellä mainitut ”vauhtirännit” ovat täynnä hyppyjä, töyssyjä ja neulansilmämutkia.

Kausi 2014 starttaa Suomesta, jossa kisataan Serena Ski –laskettelukeskuksessa Espoossa, aivan Helsingin kupeessa, 1. helmikuuta. Red Bull Crashed Ice palaa nyt Suomeen ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007

Suomen osakilpailu kisataan pysyvällä alamäkiluisteluradalla, jollaisia rakennetaan nyt enenevässä määrin eri puolilla maailmaa – mikä puolestaan omalta osaltaan kuvastaa lajin kasvavaa suosiota. Serenassa on luvassa kovavauhtinen sprintti 320 metriä pitkällä radalla, jossa muuten järjestettiin viime vuonna Pohjoismaiden kansalliset alamäkiluistelumestaruuskilpailut.

2012–13 oli kaikkien aikojen suurin ja huikein kausi lajin tähänastisessa historiassa. Viidestä osakilpailusta koostunut MM-sarja kisattiin pisimmillä ja vaativimmilla koskaan rakennetuilla radoilla, ja noissa viidessä osakilpailussa saatiin peräti neljä eri voittajaa.

Red Bull Crashed Ice -kisakalenteri 2014:

1. helmikuuta – Helsinki/Espoo, Suomi

22. helmikuuta – Saint Paul (Minnesota), USA

8. maaliskuuta – Moskova, Venäjä

22. maaliskuuta – Quebec, Kanada


Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.