Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent mukana Vaasa Wind Exchange & Solar -tapahtumassa 15.-16.3.2016

Uutinen   •   Maalis 15, 2016 11:44 EET

Kaksipäiväinen Vaasa Wind Exchange & Solar -tapahtuma kerää yhteen alan asiantuntijoita ja vaikuttajia kaikkialta Euroopasta. Messut ja seminaarit tarjoavat tietoa alan markkinatilanteesta ja kehitysmahdollisuuksista Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Tapahtuman tarkoitus on koota yhteen yritykset ja muut alan toimijat, tarjota ratkaisuja tuulivoima- ja aurinkoenergiarakentamisen haasteisiin sekä esitellä uudistuvaa energia-alaa myönteisessä valossa.


Vaasa Wind Exchange & Solar tarjoaa erinomaisen tilaisuuden rakentaa ja vahvistaa alan toimijoiden keskinäisiä verkostoja, lisätä tietoa tuulivoimasta ja aurinkoenergiasta, käydä yhteistyöneuvotteluja sekä solmia uusia asiakassuhteita. Tapahtuman näytteilleasettajiin lukeutuu kuntien ja viranomaisten edustajia, uusiutuvien energiaratkaisujen kehittäjiä, rakennuttajia ja rahoittajia, turbiini- ja komponenttivalmistajia, alan konsultteja ja kouluttajia sekä sähköistyksen, huollon, ylläpitopalvelujen ja kuljetustekniikan asiantuntijoita. Paikalle odotetaan yli tuhatta kävijää. 

Ramirent on vahvasti mukana tuulivoimarakentamisessa ja saavuttanut vankan asiantuntemuksen alalla. Vuosien saatossa olemme toimittaneet monille työmaille kokonaisratkaisuja sisältäen koneet ja laitteet, työmaa- ja saniteettitilat, generaattorit, jopa veden. Ala on varsinaisen buumin vallassa, sillä Suomen valtioneuvosto on asettanut tuulivoimakapasiteetin tavoitteeksi 2500 MW vuodelle 2020. Tämä tarkoittaa noin 720 uuden voimalan rakentamista vuoden 2015 lopussa pystytettyinä olleiden 387 voimalan lisäksi. Kalustotarve työmailla tulee lisääntymään ja tulevaisuudessa myös puistojen huollon tarve tulee korostumaan. Erilaisilla ympäristöä säästävillä ratkaisuilla Ramirent osallistuu omalta osaltaan ns. energiatalkoisiin ja pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.