Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent ratkaisee: Putoamissuojaus piippuun

Uutinen   •   Marras 06, 2013 09:35 EET

Ramirent asensi muutama kuukausi sitten Jyväskylässä vanhan paperitehtaan piippuun Combisafe putoamissuojaverkot. Harvoin Ramirentilla päästään toteuttamaan vastaavanlaisia ratkaisuja. Työ suoritettiin köysityönä alihankkijamme toimesta täysin ilman erillisiä nostimia, 75m korkean piipun yläosasta köysien varassa työskentelemällä. Tämä ratkaisu ei sovi heikkohermoisille!

Asiakas oli yhteydessä Ramirentin osaavaan asiakkuuspäällikköön Pälvimäen Olliin. ”Teimme asiakkaalle edullisen toteuttamiskelpoisen suunnitelman erittäin nopealla aikataululla. Meillä oli monta hyvää ratkaisuvaihtoehtoa, joista valitsimme juuri kyseiselle asiakkaalle sopivimman.” kertoo Olli. Asennus oli erittäin mielenkiintoinen ja suoraan sanoen hurja”, Olli lisää hymyillen. Laajan tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta Ramirent pystyi toimittamaan nopeasti ja tarkasti asiakkaalle koko ratkaisun. Asiakkaalta tämä vaati käytännössä vain yhden puhelinsoiton.

Lisähaastetta projektille toi erittäin nopea aikataulu. Toimitus oli n. viikko tarjouksen päiväyksestä. ”Aluksi oli tarkoitus käyttää kaluston nostoissa mobiilinosturia, mutta projektin suunnittelun aikana tulimme siihen tulokseen että kustannuksia saadaan säästettyä rikaamalla kalusto köysiä pitkin kohteeseen”, Olli täsmentää. Erikoisen korkealla tapahtuvien asennusten kustannuksia määrää usein nostokaluston hinta. Tätä kustannusta voidaan pienentää tekemällä työ köysityönä.

Tässä projektissa onnistumisen avain oli yhteistyökumppaniverkoston laajuus ja toimivuus. ”Kattavan, luotettavan ja osaavan alihankkijaverkoston ansiosta pystymme vastaamaan yllättäviinkin haasteisiin nopeasti ja tehokkaasti”, painottaa Ramirent Finlandin työmaapalvelupäällikkö Tomi Anttila. ”Ramirent etsii jatkuvasti sopivia yhteistyökumppaneita täydentämään ja vahvistamaan osaamistamme. Tämä projekti on loistava esimerkki siitä mitä hienolla yhteistyöllä voimme saada aikaiseksi”, lisää Anttila vielä.


Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.