Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirentille myönnetty tunnustus parhaasta turvallisuuskampanjasta

Uutinen   •   Heinä 02, 2014 09:37 EEST

Ramirent on saanut ”Vuoden turvallisuuskampanja” – palkinnon vuotuisessa Euroopan kone- ja laitevuokrausjärjestön (ERA) tapahtumassa, joka pidettiin Amsterdamissa 24-26.6.2014. ”The European Rental Awards 2014” kilpailu järjestettiin 25.6.2014 yhdessä International Rental News Magazine – lehden kanssa.

Kilpailun tuomaristo piti Ramirentin paluusta perusasioihin eli asiakaskäynteihin. Kampanja promotoi yksinkertaisesti turvallisuustuotteita ja teki eläväksi tärkeät terveys- ja turvallisuusviestit.

Palkitsemistilaisuudessa Ramirentin toimitusjohtaja Magnus Rosén sanoi: ”Tämä palkinto merkitsee meille paljon. Pyrimme jatkuvasti kehittämään parempia turvallisuusratkaisuja ja vahvistamaan osaamistamme. Ottamalla huomioon koko rakennusprosessin, tarjoamme asiakkaille kokonaisratkaisun joka kattaa turvallisuustarpeet koko rakennusprosessin osalta mahdollistaen turvallisen työympäristön. Tavoitteemme on, että työympäristöt ovat turvallisia ja kaikki palaavat vahingoittumattomina työmaalta kotiin joka päivä.”

Palkinnon kriteereinä olivat saavutukset vuonna 2013. Ramirent palkittiin turvallisuustietoisuuden lisäämisestä rakennusalalla kampanjan myötä sekä konevuokrausalan asemoimisesta asiantuntijarooliin turvallisuudessa. Kampanja tehtiin Ruotsissa missä turvallisuustuotteiden ja turvallisuuskoulutusten kysyntä on kasvanut asiakkaiden keskuudessa. Kone- ja turvallisuusosaaminen yhdistyy luonnollisesti Ramirentin tarjonnassa jotta turvallisuus parantuisi vuokraustoiminnan kaikissa vaiheissa. Ramirent tarjoaa myös digitaalisia turvallisuustyökaluja, joita jokainen voi käyttää helposti työmaalla.

Ramirentin voittama ”Vuoden turvallisuuskampanja” oli yksi kuudesta kategoriasta, jossa Euroopan konevuokrausalan yhtiöt kilpailivat. Lisätietoja ERAn palkinnosta on saatavilla osoitteesta www.erarental.org.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.