Seuraa Ramirent Finland Oy

Suvisointuja Ramirentin kesässä

Uutinen   •   Heinä 23, 2014 15:13 EEST

Ramirent on kesällä mukana monien musiikkifestivaalien järjestämisessä ympäri Suomen. Festivaalien rakentamisessa sekä niiden aikana tarvitaan monenlaista kalustoa, kuten kuormaajia, trukkeja, kurottajia, sähköistystä sekä tiloja. Yleisessä käytössä eri festivaaleilla on Rami-Tiloja esimerkiksi liitettynä yhteen vip-tiloiksi ja esiintyjien ”backstage”-tiloiksi. Viimeisin festivaali, jossa Ramirent on ollut mukana, oli Pori Jazz viime viikonloppuna. Ramirentin kalustoa lähti festivaalialueelle rakennustöihin jo kaksi viikkoa aiemmin, sillä festivaalialueelle oli rakennettava ikään kuin väliaikainen kaupunki tyhjästä - Pori Jazzeille alueelle rakennetaan Jazz-katu. Kokonaisuudessaan festivaalien suunnittelu alkaa hyvissä ajoin. Ramirentin osalta tarvittavan kaluston toimitus ja asennukset suunnitellaan ajoissa, viimeistään puoli vuotta ennen tapahtumaa, ja esimerkiksi kolmen päivän tapahtumaan liittyviä töitä voi olla jopa kolme viikkoa mukaan laskien tapahtuman valmistelun, keston ja purun.

Ramirent on ollut mukana rakentamassa Pori Jazzeja jo 15 vuoden ajan ja vuosien saatossa karttunut tapahtumaosaaminen auttaa asiakastakin. Kokemus on tarpeen, sillä haasteellisuutta festivaalien järjestämisessä lisää joustamaton aikataulu: ”tapahtuman sujuvuuden varmistamiseksi on rakentaminen usein aloitettava jo paljon aiemmin kuin näennäisesti olisi tarpeellista jotta mahdollisiin yllätyksiin jää paremmin reagointiaikaa, eikä tapahtuma vaarannu”, kertoo Ramirentin Asiakkuuspäällikkö Antti Lindvall.

Ramirentin erityisosaaminen on suuresti osaavan ja omistautuvan henkilökunnan, laajan alihankkijaketjun ja kalustovalikoiman laajuuden ansiota ja siksi Ramirent onkin mukana järjestämässä monia musiikkifestivaaleja ja muita tapahtumia. Tänä kesänä Ramirentin voit bongata esimerkiksi Ruis- ja Provinssirockista, Seinäjoen tangomarkkinoita sekä Jyväskylän Asuntomessuilta. 


Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.