Seuraa Ramirent Finland Oy

Uusi asiakaslähtöinen hinnastomme voimaan 3.4.2017 – selkeyttä ja etuja asiakkaalle

Uutinen   •   Huhti 03, 2017 09:42 EEST


Olemme uudistaneet listahinnastoamme ja siirrymme päivähinnoitteluun; julkaisimme tänään 7 päivän hinnaston sekä uuden kuljetushinnastomme.

Uusi, asiakaslähtöinen joustavampi hinnoittelumalli

Uudistuksen myötä olemme Suomessa selkeyttäneet hinnoitteluamme siirtymällä selkeään päivähintaan. Päivähinnan ansiosta asiakkaamme, nykyiset ja tulevat, maksavat vain ajasta, jolloin he tarvitsevat laitetta – ei enää hukkapäiviä. Uuden päivähinnaston myötä olemme tarkistaneet listahintoja lähemmäksi markkinahintoja, ja asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hinnan.

Uuden selkeän ja asiakaslähtöisen päivähinnoittelun ansiosta voimme palvella asiakkaitamme entistä joustavammin ja selkeämmin. Tavoitteemme onkin, että selkeämmän hinnoittelun myötä myös asiakastyytyväisyys paranee entisestään.

Yksinkertaistettu kuljetushinnoittelu

Myös kuljetushinnastomme ovat käyneet läpi uudistuksia. Siirrymme toimitusten painoluokista rahtiluokkiin, jotka noudattavat entistä tarkemmin rahdituspainoja ja ovat näin myöskin enemmän läpinäkyviä. Myös välimatkaluokissa on tarkennuksia, ja pääkaupunkiseudulle on luotu oma hinnastonsa. Päätavoitteemme uudistuksessa on ollut helpottaa ja yksinkertaistaa kuljetushinnoittelua asiakkaillemme. Uuden hinnaston pohjana ovat Incotermsin mukaiset toimitusehdot, jotka poikkeavat yleisistä konevuokrausehdoista. Tilaamalla kuljetuksen meiltä asiakas siirtää kuljetuksen aikaisen riskin Ramirentille eikä tarvitse erikseen omaa kuljetusvakuutusta. Hinnasto on myös tuoteryhmien osalta markkinoiden laajin, sillä siitä löytyy eräkokoinen kuljetushinnasto lähes kaikille toimituserille ja kuormatyypeille. Kuljetushinnastoihin voi tutustua verkkosivuillamme.

Lisätietoja hinnastouudistuksesta:

Arto Palsio
Myyntijohtaja
Ramirent Finland Oy

PS. Muista tutustua myös uuteen verkkokauppaamme webshop.ramirent.fi sekä chat-palveluun verkkokaupassa ja kotisivuillamme www.ramirent.fi.

Juttua muokattu 5.4.2017

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.