Seuraa Ramirent Finland Oy

Uusi rakennusalan laki astui tänään voimaan

Uutinen   •   Heinä 01, 2014 15:24 EEST

Ramirentin RamiSmart kattaa työmaan kaikki läsnäolovalvonnan tarpeet. RamiSmart on kehitetty yhteistyössä sekä alan parhaiden osaajien kanssa että järjestelmää käyttävien asiakkaiden kanssa.

RamiSmart – kokonaisvaltainen läsnäolovalvonta mahdollistaa työmailta vaadittavien viranomaisvelvoitteiden täyttämisen helposti ja vaivattomasti. Yksinkertaisen ja selkeän käyttöliittymän kautta voi seurata reaaliaikaisesti työmaan tilannetta ja hallita pääsyoikeuksia. RamiSmart -käyttöjärjestelmästä voit tarkastella ja ajaa kätevästi erilaisia ja monipuolisia raportteja: työntekijäluettelot, urakoitsijaluettelot, henkilöstön luvat ja pätevyydet, läsnäolonvalvontatapahtumat ja työaikaraportit. Käyttöliittymän kautta voit myös ylläpitää työntekijätietoja, hallita ja tarkastella eri työlupia ja seurata tehtyjä työtunteja.

RamiSmart-läsnäolovalvonnan avulla täytät vaivattomasti tilaajavastuulain asettamat velvoitteet eli hallitset veronumeroita ja tarkistat niiden oikeellisuuden, hallitset yhteistyöyritysten dokumentteja sekä raportoit verottajan asettamien vaatimusten mukaisesti. Järjestelmän offline-varmistus takaa käytön myös verkkokatkosten aikana.

Kaikki tieto tallennetaan, varmuuskopioidaan ja säilytetään pilvipalvelimella min. 1,5 vuotta ja on sieltä siirrettävissä asiakkaan omalle palvelimelle.  RamiSmart on automaattisesti yhteensopiva VALTTI-korttien kanssa.

RamiSmart -läsnäolovalvontaan on mahdollista liittää erilaisia laitteita. Saman käyttöjärjestelmän kautta voit hallita työmaan ajo- ja pyöröportteja, puomeja ja ovia.

Lue lisää ja tilaa RamiSmart-järjestelmä täältä

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.