Seuraa Ramirent Finland Oy

Uutta torninosturikalustoa Ramirentillä

Uutinen   •   Tammi 11, 2017 09:12 EET

Ramirent Finland Oy on kasvattanut torninosturikapasiteettia hankkimalla itsekasautuvia torninostureita eli niin sanottuja linkkunostureita. Esimerkiksi Ruotsissa hyvin suosittujen nosturien käyttökohteita ovat rakennus-, pientalo- ja siltatyömaat, teollisuus sekä teline- ja sääsuojauskohteet. Linkkunosturien etuina perinteisiin torninostureihin verrattuna on helpompi liikuteltavuus sekä todella nopea ja sitä myöten edullinen pystytys. Mobiilinosturiin verrattuna linkkunosturi on edullisempi ja tehokkaampi vaihtoehto esimerkiksi radio-ohjauksensa ansiosta. Nosturi nousee työkuntoon puolessa työpäivässä ja purkautuu muutamassa tunnissa. Kuljetukseenkaan ei tarvita kahta kuormaa ja pariksi tunniksi apunosturia enempää – maksimissaan.

Maksiminostokapasiteetti kaikilla uusilla Terex- ja Potain-malleillamme on neljä tonnia, ja maksiminostokorkeus vaihtelee 27,0 ja 33,8 metrin välillä. Linkkunosturit ovat radio-ohjattavia eikä niissä ole ohjaamoa. Puomin kulma on säädettävissä ja lisäksi sen pituutta voidaan vaihdella. Nosturit toimitetaan ja pystytetään Ramirentin toimesta työmaalle, ja ne vaativat tasaisen, kantavan perustuksen. Itsekasautuvat nosturitkin vaativat kortillisen nosturinkuljettajan.

Itsekasautuvan torninosturin pystytykseen voi tutustua oheisesta YouTube-linkistä. Voit myös tutustua uusiin nosturimalleihin nettisivujemme esitteen kautta:

Itsekasautuvat torninosturit

Kysy lisää:

Länsi-Suomi: Matti Aalto puh. 020 750 3709

Etelä- ja Järvi-Suomi: Marko Launonen puh. 020 750 3705

Pohjois-Suomi: Tapani Haapala puh. 020 750 3720

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.