Seuraa Ramirent Finland Oy

Ympäristöystävällinen urheilutapahtuma palkittiin Ramirentin Ekostipendillä

Uutinen   •   Helmi 14, 2018 15:15 EET

Ramirent ja Suomen Olympiakomitea palkitsivat 14.2.2018 Ekostipendillä Ekokompassi-urheilutapahtuman. Ekokompassi on ympäristöjärjestelmä tapahtumille ja tapahtumapaikoille, jotka voivat auditoinnin kautta saada Ekokompassi-sertifikaatin. Ramirentin Ekostipendi myönnetään urheilutapahtumalle, jonka tuotannossa on huomioitu ekologisuus.

Vuoden 2017 Ekostipendin sai Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut Lahti2017. Tapahtumassa huomioitiin ympäristövastuullisuus kattavasti tapahtuman järjestämisessä. Ympäristöteemoja olivat mm. materiaalitehokkuus, kestävä liikkuminen, ympäristötietoisuuden lisääminen sekä energiatehokkuus ja uusiutuva energia. Tapahtuman kumppanit olivat tärkeässä osassa ekologisuuden toteuttajana kestävän kehityksen näkökulmasta.

Ramirentin Marko Hiltunen ojensi ekostipendin Suomen Hiihtoliiton hallintojohtaja Marleena Valtasolalle ja Olympiakomitean erityisasiantuntija Karoliina Ketolalle.

Ramirent Finland Oy on urheilun pitkäaikainen tapahtumarakentamisen kumppani. Tavoitteena on helpottaa seurojen, lajiliittojen ja muiden liikuntatoimijoiden toimintaa tarjoamalla laadukkaita tapahtumarakentamisen palveluratkaisuja sekä edistää suomalaisten tapahtumien laatua ja ekologisuutta entisestään.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.