Seuraa Ramirent Finland Oy

Empower ulkoistaa merkittävän osan kalustosta Ramirentille

Lehdistötiedote   •   Kesä 09, 2014 09:00 EEST

Empower on ulkoistanut merkittävän osan kalustostaan Ramirentille ja allekirjoittanut yhteistyösopimuksen viideksi vuodeksi. Tämä sopimus kattaa Ramirentin koko kalusto- ja palveluvalikoiman Empowerin Suomessa toimiville yksiköille.

Ulkoistettu kalusto sisältää esimerkiksi generaattoreita, kaapelikärryjä, kuituhitsauslaitteita, kaapelitutkia, testereitä ja työkaluja. Tämä kalusto täydentää Ramirentin olemassa olevaa teollisuuden kalustoa ja laajentaa tarjoamaa teollisuuden asiakkaille.

”Olemme tyytyväisiä, että olemme sopineet yhteistyöstä tässä laajuudessa Empowerin kanssa. Tämä sopimus mahdollistaa sen, että voimme parantaa kyvykkyyttämme palvella teollisuuden asiakkaita. Ostettu kalusto täydentää hyvin meidän teollisuudelle suunnattua kalustoperhettä ja näin Ramirent on edelläkävijä tuodessaan laajamittaiset vuokrauspalvelut tälle teollisuuden alalle”, toteaa Anna Hyvönen, EVP, Ramirent Finland and Baltics.

”Tämän kalustokaupan myötä pystymme entistä paremmin keskittymään ydinliiketoimintaamme. Yhteistyö Ramirentin kanssa kaluston hallinnassa tuo meille selkeää prosessihyötyä, ja siten parantaa asiakkaillemme toimittamiemme palveluiden laatua” toteaa Empower-konsernin toimitusjohtaja Eero Auranne.

Kaupan arvoa ei julkisteta.

Helsingissä 9.6.2014

RAMIRENT FINLAND Oy

LISÄTIETOJA:

Veikko Lehtola, johtaja, myynti ja markkinointi, Ramirent Finland Oy, puh. 020 750 200

Raine Vammelvirta, kehitysjohtaja, Empower Oy, puh. 029 020 011

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki

The main media

www.ramirent.com

Ramirent on enemmän kuin koneita. Olemme johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelun ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi jotka yksinkertaistavat liiketoimintaa. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 647 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 520 työntekijää 302 toimipaikassa 10 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Empower on monikansallinen palveluyritys, joka rakentaa, asentaa, huoltaa ja korjaa sähkö- ja televerkkoja, pitävät kunnossa voimalaitoksia ja tehtaita sekä toimittavat ICT-ratkaisuja. Toimintaa Empowerilla on noin sadalla paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Empower työllistää noin 3 000 palveluiden ammattilaista
Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 70 toimipisteen verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme kattavasti kaikkialla Suomessa. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.