Seuraa Ramirent Finland Oy

Meyer ja Ramirent ovat solmineen yhteistyösopimuksen

Lehdistötiedote   •   Kesä 28, 2017 09:00 EEST

Meyer Turku Oy ja Ramirent Finland Oy ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen Meyerin Turun telakalle. Sopimus on jatkoa jo vuosia jatkuneelle yhteistyölle telakalla ja se kattaa telakan alueella teline- ja sääsuojatyöt, huoltosähkötoiminnot sekä nostinvuokrauksen.

Uusi sopimus täydentää ja tiivistää myös yhteistyönluonnetta telakan toiminnoissa ja osapuolet etsivät jatkossa myös uusia yhteistyön muotoja parantaakseen yhteisiä prosesseja telakan alueella.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Meyer päätti jatkaa kilpailutuksen jälkeen kanssamme yhteistyötä. Olemme yhdessä sitoutuneet nyt solmitulla sopimuksella kehittämään telakan toiminnoille enemmän digitaalisia palveluita ja ratkaisuja – tavoitteena on saada hyötyä kehityksestä ja parantamaan molempien osapuolien tuottavuutta.”, lisää toimitusjohtaja Mikael Kämpe Ramirentiltä.

Kehyssopimus ulottuu optioineen vuoteen 2022 asti. Osapuolet eivät julkista sopimuksen arvoa.

”Digitaalisten palveluiden merkitys asiakaskunnassamme niin Meyerillä kuin muillakin asiakkaillamme kasvaa kovaa vauhtia. Me Ramirentillä uskomme, että digitaalisia palveluita voimme kehittää vain yhdessä asiakkaittemme kanssa – yhdessä tekemällä syntyy enemmän. Olemme todella onnekkaita kun saamme kehittää näitä palveluita Meyerin kanssa.”, lisää Veikko Lehtola Ramirentin COO.

Lisätietoja:

Veikko Lehtola, COO, p. 020 750 200, Ramirent Finland Oy

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Konsernilla on 2 686 työntekijää 290 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa.

Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 55 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta vuokrauskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin.

Ramirent – More Than Machines™.

Meyer Turku Oy telakalla on 1 700 työntekijää ja se on erikoistunut erittäin vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Meyer Turku on yhdessä sisartelakoidensa, Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockissa olevan Neptun Werftin kanssa yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Turussa on rakennettu menestyksellisesti laivoja vuodesta 1737 alkaen. Yhtiö rakentaa parhaillaan risteilyaluksia TUI Cruises ‑varustamolle. Yhtiön tilauskannassa on myös kaksi risteilylaivaa Costa Crociere -varustamolle, Carnival Corporationille sekä Royal Caribbean Internationalille.

Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, Shipbuilding Completion Oy, joka tarjoaa ratkaisuja laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen ‑periaatteella sekä laivanrakennus- ja offshore-alan suunnitteluyritys ENG´nD Oy.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.