Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent Finland Oy laatukeskuksen päättäväksi jäseneksi.

Lehdistötiedote   •   Loka 15, 2013 16:20 EEST

Laatukeskuksella on yli 210 päättävää jäsenorganisaatiota, jotka koostuvat maamme kilpailukykyä ja laatua arvostavista yrityksistä ja organisaatioista. Jäseniä Laatukeskuksella on kaikkiaan yli 30 000 henkilöä.  

Jäsenyys tarjoaa Ramirent Finlandille runsaasti mahdollisuuksia verkostoitua ja kehittyä alan muiden toimijoiden kanssa sekä kuulla, nähdä ja kokea erinomaisia esimerkkejä toimintaansa jatkuvasti parantaneilta organisaatioilta ja näin  taata asiakkaillemme jatkuvan toiminnan parantamisen avulla laadukkaat tuotteet ja palvelut.

Ramirent on myös mukana Nolla Tapaturmaa -foorumin jäsenenä
Nolla tapaturmaa -foorumi on suomalaisten työpaikkojen muodostama verkosto, jonka tavoitteena on työturvallisuuden jatkuva edistäminen. Foorumi kokoaa yhteen työturvallisuuden parantamiseen ja nolla tapaturmaa -ajattelun toteuttamiseen sitoutuneita työpaikkoja ja yrityksiä.

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 75 toimipisteen verkostollaan ja yli 580 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme tyydyttää paikallisten asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.