Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent Finland Oy on tehnyt Stadion-säätion kanssa Olympiastadionia koskevan Pro Stadion -yhteistyösopimuksen.

Lehdistötiedote   •   Loka 22, 2013 13:19 EEST

Uudistuva Olympiastadion
Olympiastadion on kansallisomaisuutta, joka on tarjonnut suuria elämyksiä meille ja meitä edeltäneille sukupolville jo 75 vuoden ajan. Stadion on kuitenkin nykyisessä kunnossa kulkenut tiensä päähän. Olympiastadion kokee vuosien 2013-2018 välisenä aikana muodonmuutoksen, jonka avulla takaamme sille paikan myös tulevien sukupolvien sydämissä.

Uudistettu Olympiastadion tulee olemaan Suomen tärkein suurtapahtumien areena sekä liikunnan, urheilun, kulttuurin, viihteen ja turismin kohtauspaikka. Kaikki katsomonosat saavat samalla yllensä katoksen.

Pro Stadion ja Ramirent
Pro stadion -yhteistyö tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden Ramirentille olla mukana rakentamassa urheilun- ja kulttuurin kansallista tulevaisuutta. Ramirent tuo pääyhteistyökumppanina Pro Stadion -projektiin alan parhaan osaamisen sekä palvelut. ”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana ja kantaa kortemme kekoon tässä suuressa projektissa, joka tulee olemaan pysyvä osa Suomea”, kertoo Ramirentin Myynti- ja markkinointijohtaja Veikko Lehtola. ”Suomessa tämän tyyppiset kokonaisuudet ovat harvassa, joten on hienoa olla mukana tekemässä historiaa yhdessä Stadion-säätiön ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.”, jatkaa Lehtola.

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 75 toimipisteen verkostollaan ja yli 580 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme tyydyttää paikallisten asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.