Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent ja Barona yhteistyösopimukseen

Lehdistötiedote   •   Syys 03, 2013 15:13 EEST

Ramirent ja Barona ovat sopineet Ramirentin telineasennusliiketoimintaan liittyvän telineasennustyön ulkoistuksesta Baronalle. Samalla yhtiöt ovat solmineet yhteistyösopimuksen rakennustelineiden asennuspalvelusta Suomessa.

Ulkoistussopimuksen myötä Baronan palvelukseen siirtyy 35 telineasentajaa ja yhteistyö työllistää vuositasolla noin 300 asentajaa.

Projektiliiketoiminnan johtaja Jorma Korhonen Ramirent Finland Oy:stä, kertoo: “Tavoitteemme on varmistaa, että meillä on valmiudet tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisiä, korkealaatuisia ja joustavia teline- ja sääsuojaratkaisuja läpi Suomen. Yhteistyö Baronan kanssa mahdollistaa sen, että voimme keskittyä projektien työnjohtoon, ratkaisujemme jatkokehittämiseen ja markkina-asemamme vahvistamiseen. Näin varmistamme myös sen, että meillä on osaavia telineasentajia jatkossakin.“

Timo Ahola, toimialajohtaja, Barona Rakennus Oy:stä, kertoo: “Valinta Ramirentin strategiseksi kumppaniksi ilahduttaa meitä ja syventää pitkäaikaista yhteistyötämme. Laaja kokemuksemme telineasennuksista ja henkilöstöpalveluiden tuottamisesta varmistavat jatkossakin Ramirentin ja heidän asiakkaidensa korkeiden laatuvaatimusten täyttymisen. Uudenlainen yhteistyömme kertoo myös Baronan palveluiden onnistuneesta kehittämisestä.”

Ramirentillä on pitkä historia korkealaatuisten teline- ja sääsuojapalveluiden toimittajana teollisuuteen, rakennusteollisuuteen ja korjausrakentamiseen. Ramirent on johtava rakennuskonevuokraus yritys Suomessa, jolla on 76 toimipistettä ja jonka liikevaihto oli 167 miljoonaa euroa vuonna 2012.

Lisätietoja: 

Jorma Korhonen, Projektiliiketoimintajohtaja, Ramirent Finland Oy, 020 750 3590 
Timo Ahola, Toimialajohtaja, Barona Rakennus Oy, 040 830 7605

Ramirent Oyj on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 714 miljoonaa euroa. Konsernilla on yli 2 700 työntekijää 325 toimipaikassa 11 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. 
www.ramirent.fi

Baronan liiketoiminta muodostuu Barona Henkilöstöpalveluista, ulkoistamispalveluita tuottavasta Barona Solutionsista, majoituspalveluita tarjoavasta Forenomista sekä johdon suorahakuun keskittyneestä Momentouksesta. Rekrytoimme valtakunnallisesti vuosittain noin 10 000 työntekijää eri alojen tehtäviin, majoitamme kymmeniä tuhansia henkilöitä ja olemme toteuttaneet alan merkittävimmät ulkoistushankkeet. Olemme alamme markkinajohtaja Suomessa. Toimimme myös Venäjällä, Ruotsissa, Virossa ja Puolassa. 
www.barona.fi
 


Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 75 toimipisteen verkostollaan ja yli 580 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme tyydyttää paikallisten asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.