Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent ja Rostek-Tekniikka Oy ovat sopineet henkilönostinhuoltoon liittyvästä strategisesta kumppanuudesta Suomessa

Lehdistötiedote   •   Tammi 20, 2014 09:00 EET

LEHDISTÖTIEDOTE

20. tammikuuta 2014 klo 9.00

Ramirent ja Rostek-Tekniikka Oy ovat sopineet henkilönostinhuoltoon liittyvästä strategisesta kumppanuudesta Suomessa

Ramirent Finland Oy ja Rostek-Tekniikka Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen henkilönostinhuollosta ja samalla Rostek-Tekniikka Oy ostaa henkilönostinhuoltotoiminnot Ramirentiltä Suomessa.

Toimitusjohtaja Anna Hyvönen Ramirent Finland Oy:stä, kertoo: “Henkilönostinten huolto on tärkeä tukitoiminto kalustonhallinnassamme. Pyrkimyksenä on varmistaa entistä toimintakykyisempi ja turvallisempi kalusto asiakkaillemme. Tavoitteemme on varmistaa osaava, liikkuva ja tehokas huoltotoiminto joka puolella Suomea. Haluamme kehittää vuokraustoimialan huollon toimintamalleja yhdessä Rostek-Tekniikan kanssa.” Risto Liiri, hallituksen puheenjohtaja, Rostek-Tekniikka Oy:stä, kertoo: “Haluamme olla kehittämässä henkilönostinhuollon osaamista ja prosesseja Suomessa. Strateginen kumppanuus Ramirentin kanssa mahdollistaa tämän ja syventää entisestään pitkäaikaista
yhteistyötämme. Olemme iloisia siitä, että Ramirent haluaa solmia näin laajan kumppanuussopimuksen ja kehittää kanssamme toimialalle uusia yhteistyömalleja.”

Sopimuksen myötä 20 henkilönostimien huoltohenkilöä siirtyy Rostek-Tekniikka Oy:n palvelukseen.

Lisätietoja:

Anna Hyvönen, Toimitusjohtaja, Ramirent Finland Oy, p. 020 750 200

Risto Liiri, Hallituksen puheenjohtaja, Rostek-Tekniikka Oy, p. 0400 462461


Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 714 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 600 työntekijää 306 toimipaikassa 10 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

www.ramirent.com , www.ramirent.fi

Rostek-Tekniikka Oy on teknisen kaupan ja palvelun yritys, joka on erikoistunut henkilönostimiin. Yritys toimii koko Suomen alueella. Budjetoitu liikevaihto v. 2014 on 15 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä on 35.

www.rostek-tekniikka.fi

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 75 toimipisteen verkostollaan ja yli 580 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme tyydyttää paikallisten asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.