Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent jatkaa urheiluyhteisön tapahtumaratkaisujen kumppanina

Lehdistötiedote   •   Marras 18, 2016 10:16 EET

Valo ja Ramirent Finland Oy ovat jatkaneet pitkäaikaista yhteistyötään, jonka tavoitteena on helpottaa seurojen, lajiliittojen ja muiden liikuntatoimijoiden toimintaa tarjoamalla laadukkaita tapahtumarakentamisen palveluratkaisuja. Ramirentin sopimus siirtyy uudelle Olympiakomitealle ja koko urheiluyhteisön hyödynnettäväksi, kun Valo ja Olympiakomitea yhdistyvät 1.1.2017. Yhteisenä tavoitteena on edistää suomalaisten urheilutapahtumien laatua ja ekologisuutta entistään. Yhteistyön julkistetaan Tampereella 18.11.2016 Askelmerkit ekologisesti kestävään liikuntakulttuuriin -tilaisuudessa.

Ekologiset tapahtumaratkaisut kaikkien urheilutoimijoiden käyttöön

Ramirent on rakentanut koko maan kattavan palvelumallin, joka pystyy vastaamaan urheilevan ja liikkuvan Suomen mitä erilaisimpiin tapahtumarakentamisen tarpeisiin tehokkaasti ja keskitetysti. Urheilutapahtuman järjestäjä saa helposti kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen aidoista, tiloista, telineistä, aina telttoihin, lavoihin ja sähköistykseen.

- Ramirentin palvelu on paljon enemmän kuin konevuokrausta. Palvelu on kehittynyt niin, että myös pienempiin urheiluseurojen tapahtumiin kannattaa kysyä paikallisia Ramirentin tapahtumaratkaisuja. Ramirent pystyy palveluillaan auttamaan tapahtumatuottajia tekemään vastuullisia ja ekologisia valintoja, sanoo Olympiakomitean tapahtumayksikön johtaja Riia Martinoja.

Ramirent palkitsee Ekostipendillä Ekokompassi-urheilutapahtuman

Uutta Ramirent yhteistyössä on urheilutapahtumalle myönnettävä Ekostipendi osana Ekokompassi -hanketta. Ekokompassi on ympäristöjärjestelmä tapahtumille ja tapahtumapaikoille. Ulkoisen auditoinnin kautta tapahtuma voi saada Ekokompassi-sertifikaatin. Olympiakomitea koordinoi Ekokompassi-hanketta, joka laajenee valtakunnalliseksi. Ekostipendi myönnetään loppuvuodesta 2017 tapahtumatuottajille, jotka ovat ottaneet ekologisuuden huomioon toiminnassaan.

-Ramirentin tapahtumapalveluissa käyttäjien ja asiakkaiden turvallisuuden varmistaminen on erityisen tärkeää, johon tapahtumajärjestäjiä myös koulutetaan. Ekologisilla ja vastuullisilla valinnoilla tapahtumatuottajat voivat taas tehdä merkittäviä säästöjä ja oikeita valintoja jo tapahtuman suunnittelu- ja hakuvaiheessa ja tähän Ramirent tarjoaa konsultointia ja suunnittelutyökaluja” toteaa Ramirentin johtaja Mika Eskola.

Kaikkiin valtakunnallisen yhteistyön kautta tulleisiin toimeksiantoihin on sovittu merkittävä alennus Ramirentin listahinnoista. Varmistaaksesi Ramirentin edun seuralle ota yhteyttä sport.fi sivujen kautta.

Yhteystiedot:

Riia Martinoja, Valo, puh. 0405551597

Mika Eskola, Ramirent, puh. 040 8222945

Liikunta ja urheilu ovat Suomen merkittävin kansanliike. Jokaisen hyvinvointi rakentuu liikunnalliselle arjelle. Huippu-urheilijat inspiroivat ja tarjoavat meille unohtumattomia elämyksiä. Seurat ovat liikunta- ja urheiluyhteisön sykkivä sydän. Valo ja Olympiakomitea fuusioituvat, jotta liikunnan ja urheilun kokonaisuus toimii vaikuttavasti, inspiroivasti ja tuloksellisesti. Yhdessä.

Uusi Olympiakomitea aloittaa toimintansa 1.1.2017 Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuoden alussa. Toiminta perustuu liikunnan ja urheilun yhteiseen menestyssuunnitelmaan. Järjestölle luodaan uusi brändi ja ilme syksyn 2016 aikana.

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 toimipisteen verkostollaan ja yli 550 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme kattavasti kaikkialla Suomessa. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. http://www.ramirent.fi/

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.