Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent mukana työkonealan green deal -sopimuksessa

Lehdistötiedote   •   Loka 15, 2019 12:05 EEST

Työkonealan green deal -sopimus on Teknisen Kauppa Liitto ry:n ja ympäristöministeriön solmima vapaaehtoinen sopimus hiilidioksidipäästöjen vähentämisestä. Sopimuksen tarkoituksena on sitouttaa työkonealan yrityksiä etsimään keinoja päästöjen vähentämiseksi. Työkonealan puolesta sopimuksen allekirjoittanut Teknisen Kaupan Liitto kannustaa jäsenyrityksiä liittymään sopimukseen ja tuottaa tietoa täyssähkökäyttöisistä ja vähäpäästöisistä työkoneista markkinoille.

Teknisen Kaupan Liiton jäsenyritys Ramirent allekirjoitti 15.10.2019 green deal -sopimuksen ja osallistuu näin kestävän kehityksen tuottamiseen. Allekirjoitetun sopimuksen konkreettisina toimenpiteinä Ramirent sitoutuu kasvattamaan vuokrattavien sähkökäyttöisten pyöräkuormaajien ja vastapainotrukkien osuutta kalustossaan. Sähkökäyttöisten nostinten osalta tavoite on 90% osuus vuoteen 2025 mennessä.

”Lähdimme ensimmäisten joukossa mukaan, sillä haluamme toimia alalla esimerkkinä tarjoamalla sähkökäyttöisiä tai muita koneiden päästöjä vähentäviä ratkaisuja asiakkaille. Vuokraaminen on ekoteko jo itsessään, jonka lisäksi vähäpäästöisten vuokrakoneiden käyttö vastaa kiertotalouden ja ilmastonmuutoksen haasteisiin. Sitoudumme omalta osaltamme vähentämään päästöjä.”, kertoo Ramirentin toimitusjohtaja Mikael Kämpe.

Ramirent on osa Loxam-konsernia, joka on Euroopan johtava ja maailman 3. suurin konevuokrausalan yritys.
Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 60 vuokraamon verkostollaan ja yli 600 vuokrauskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Ramirent tarjoaa asiakkaille ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, telakoita, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia.

Ramirent – Konevuokraamo palveluksessasi

www.ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.