Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent on solminut Hartelan kanssa aiesopimuksen kaluston ulkoistamisesta ja yhteistyösopimuksesta Suomessa

Lehdistötiedote   •   Loka 01, 2015 09:01 EEST

Lehdistötiedote, 1.10.2015 klo 9.00

Ramirent on solminut Hartelan kanssa aiesopimuksen kaluston ulkoistamisesta ja yhteistyösopimuksesta SUOMESSA


Ramirent on allekirjoittanut aiesopimuksen Hartela Oy:n, Rakennusosakeyhtiö Hartelan ja Hartela-Forum Oy:n kanssa kaluston, kalustotoimintojen ja kalustopalveluhenkilöstön ulkoistuksesta RamirentFinland Oy:lle. Lisäksi aiesopimus tähtää yhteistyösopimukseen, jonka perusteella Ramirent vuokraisi kalustoa ja tuottaisi kalustopalveluita Hartelalle.

Sopimusneuvottelut ja neuvottelut toiminnan uudelleen organisoinnista on käynnistetty. Tavoitteena on allekirjoittaa lopullinen kauppasopimus marraskuun 2015 loppuun mennessä ja aloittaa yhteistyö. Kari Varkki, kehitysjohtaja Hartela-yhtiöt Oy, kommentoi: “Yhteistyösopimuksen tavoitteena on varmistaa työmaillemme uudistuva ja kehittyvä kalusto sekä toimintamalli, joka vastaa sekä keskitetyn että paikallisen toiminnan tarpeita samalla parantaen meidän kilpailukykyä ja mahdollisuutta palvella asiakkaitamme paremmin”.

”Hartelalla on pitkä historia suomalaisessa rakentamisessa. Yhteistyömme Hartelan kanssa on syventynyt viime vuonna tehdyn torninostureiden liiketoimintakaupan ja tuolloin solmitun yhteistyösopimuksen myötä. Olemme erittäin iloisia, että Hartela haluaa solmia meidän kanssa aiesopimuksen kokonaisvaltaisesta kaluston ulkoistamisesta. Tavoitteenamme on tarjota Hartelalle korkealuokkaisia kalustopalveluja ja parantaa entisestään yhteistyötämme,” toteaa Anna Hyvönen, EVP, Ramirent Finland.
Lisätietoja:
Kari Varkki, kehitysjohtaja, Hartela-yhtiöt Oy, puh. +358 500 420 253, kari.varkki@hartela.fi

Anna Hyvönen, EVP, Ramirent Finland, puh.+358 20 750 200, anna.hyvonen@ramirent.fi

Hartela - yhtiöt Oy on yksi suurimmista suomalaisista rakennusalan yrityksistä. Hartela on 70-vuotias perheyhtiö joka työllistää valtakunnallisesti ja vientitehtävissä noin tuhat rakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Hartelan liikevaihto tilikaudella 2014 oli 283 miljoonaa euroa.

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2014 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 614 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 682 työntekijää 295 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent – More Than Machines™.

JAKELU: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 toimipisteen verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme kattavasti kaikkialla Suomessa. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.