Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent ostaa johtavan sääsuojaliiketoiminnan pohjoismaissa

Lehdistötiedote   •   Kesä 04, 2014 10:31 EEST

Ramirent on solminut NSS Group AB:n kanssa sopimuksen heidän sääsuoja- ja telineliiketoimintaa harjoittavan divisioonan DCC:n (Dry Construction Concept) ostosta. DCC  divisioona on johtava sääsuojien ja telineiden tarjoaja Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa.

DCC divisioonan vuotuinen liikevaihto on noin 16 miljoonaa euroa ja se työllistää 120 henkilöä. DCC on erikoistunut kehittämään tehokkaita sääsuojaratkaisuja ja turvallisia telineasennuksia. DCC:n asiakaskuntaan kuuluvat suuret ja keskisuuret rakennusyhtiöt sekä teolliset rakentajat. Pääasiakkaisiin kuuluvat mm. JM, Fortum, Skanska ja Vattenfall. DCC:n ja Ramirentin yhdistetty tarjonta ja toimintaverkosto tulevat vahvistamaan asiakassuhteita edelleen.

Yritysosto on linjassa Ramirentin brändilupauksen More Than MachinesTM kanssa, jonka mukaan tarjoamme asiantuntemusta ja lisäarvoa tuottavia palveluita asiakkaille. "Tämä kauppa vahvistaa Ramirentin asemaa ratkaisutoimittajana kaikissa pohjoismaissa. Lisäksi erotumme kilpailijoista tarjoamalla myös sääsuojaratkaisuja one-stop-shop – periaatteella," sanooMagnus Rosén, Ramirentin toimitusjohtaja. ”Yritysten välillä on paljon operatiivisia synergioita ja yhdessä voimme lisätä telineiden, nostinten, hissien ja muiden palvelujen koordinointia työmailla. Yhdessä voimme tarjota asiakkaille yhä turvallisempia tuotteita ja ratkaisuja sääsuojissa.”


Vantaalla 4.6.2014

RAMIRENT OYJ


Magnus Rosén
toimitusjohtaja
 

LISÄTIEDOT:
Magnus Rosén, toimitusjohtaja, Ramirent Oyj, puh. 020 750 2859
Jonas Söderkvist, talousjohtaja ja EVP konsernitoiminnot, puh. 020 750 3248


Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 70 toimipisteen verkostollaan ja yli 550 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme kattavasti kaikkialla Suomessa. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.