Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent rakentamassa hiihtävän maailman ykköstapahtumaa Lahteen

Lehdistötiedote   •   Helmi 16, 2017 15:48 EET

Ramirentillä on näppinsä pelissä Lahti2017 MM-kisojen hektisissä kulisseissa. Vahvana yhteistyökumppanina olemme osaltamme mukana rakentamassa kisoista näyttävää, toimivaa ja turvallista tapahtumaa kaikille osapuolille. Toimittamastamme kalustosta mainittakoon aidat, tilat, telinerakennelmat, sähkökalusto sekä työkoneet, asiantuntevaa palvelua unohtamatta.

Ramirent Finland Oy on Suomen suurin konevuokraamo, ja se näkyy yhteistyössämme Lahden MM-hiihtojen kanssa. Kisojen rakennusvaiheessa olemme toimittaneet Salppurille valtavan määrän monipuolista kalustoa, mutta lisäksi kokemuksemme näkyy ammattitaitoisena palveluna, minkä myötä osaamme ottaa huomioon erilaiset näkökohdat esimerkiksi turvallisuuteen ja ratkaisujen toimivuuteen liittyen.

Kalustoa Lahteen on toimitettu hyvin monipuolisiin tarpeisiin palvelemaan sekä kilpailijoita huoltojoukkoineen että katsojia ja kisajärjestäjiä. Hiihtolatuja rajaavat aidat huolehtivat hiihtäjien ja samalla myös katsojien turvallisuudesta. Erilaisia tiloja olemme toimittaneet esimerkiksi lipunmyyntiä ja suksien voitelua varten pari sataa kappaletta. Monimuotoisia telinerakennelmia on luotu erityisesti yleisön palveleminen mielessä, sillä niistä on rakennettu esimerkiksi kameratasoja kuvaajille sekä selostamokoppien pohjia. Lisäksi katsojista pidetään huolta rakentamalla ramppeja sekä telttojen pohjia, valaistusta ja lämmitystä – ladun varressa kirittäessä kun voi tulla välillä ikävä kuuman juoman ääreen lämmittelemään. Tapahtuman rakentajia palvelemme puolestaan erilaisilla suurilla ja pienillä työkoneilla ja laitteilla.

Ramirentin tapahtumista eli ns. eventeistä vastaava projektipäällikkö Hanna Launonen on ollut paikan päällä Lahdessa hoitamassa valmisteluja jo joulukuun puolelta lähtien. - Lahden MM-kisat ovat Ramirentin eventeistä tähänastisista ehdottomasti suurin ponnistus. Tilanteet ovat nopeita ja elävät jatkuvasti, mutta kaikki on saatu hoidettua hienosti ketterällä reagoinnilla, Launonen kertoo. Hänen urakkansa Lahden osalta päättyy vasta kisojen jälkeen, kun kaikki on taas purettu ja koneet palautettu vuokraamohalleihin.

Lahden kisa-alueelle on parkkeerattu myös Ramirentin keltainen esittelyrekka, jossa voi tutustua yritykseemme ja sen tuotteisiin ja palveluihin. Toiminnassamme otamme erityisesti huomioon turvallisuuden ja ympäristönäkökohdat, mikä sopii mainiosti yhteen Lahti2017-kisaorganisaation vastuullisuustavoitteiden kanssa.

Lisätietoja:

Arto Palsio, myynti- ja markkinointijohtaja, Ramirent Finland Oy, p. 020 750 200
Hanna Launonen, projektipäällikkö, Ramirent Finland Oy, p. 020 750 200

Kuvat: Suvi Suovaara

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 70 toimipisteen verkostollaan ja yli 550 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme kattavasti kaikkialla Suomessa. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.