Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent sai päätökseen sopimuksen konevuokrauspalvelujen toimittamisesta Caverionille Suomessa

Lehdistötiedote   •   Marras 01, 2013 09:00 EET

Ramirent Finland Oy ja Caverion ovat allekirjoittaneet viiden vuoden yhteistyösopimuksen konevuokrauspalvelujen tarjoamisesta. Lisäksi Ramirent on solminut ulkoistussopimuksen YIT Kalusto Oy:n kanssa. Ulkoistussopimukseen kuuluu Caverionin Suomen toimintojen kalusto, toiminnot ja henkilöstö. Yritysjärjestelyn aiesopimus julkaistiin ensimmäisen kerran 12.8.2013.

Caverionin kalustonhallintaan liittyvien toimintojen liikevaihto Suomessa on noin 5 miljoonaa euroa ja se työllistää YIT Kalusto Oy:ssä 19 henkilöä, jotka siirtyvät Ramirentin palvelukseen kauppasopimuksen myötä.

Magnus Rosén, Ramirent CEO, kommentoi: “Olemme iloisia, että Caverion on valinnut Ramirentin strategiseksi kumppaniksi konevuokrauksessa. Ulkoistussopimus on myös tunnustus Ramirentin vahvuuksista kalustontoimintojen ulkoistuksiin liittyvissä prosesseissa. Odotamme innolla, että pääsemme toimittamaan korkealuokkaisia konevuokrauspalveluja ja kehittämään pitkäaikaista asiakassuhdetta Caverionin kanssa.”

Ramirentilla on pitkä historia suurista kaluston ulkoistuksista ja vahva kokemus oikea-aikaisesta konevuokrauspalvelujen toimittamisesta asiakkaille, jotka ovat siirtyneet kaluston omistamisesta vuokraukseen. Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys Suomessa. Yhtiön vuoden 2012 liikevaihto oli 167 miljoonaa euroa ja yhtiöllä on 76 toimipisteen verkosto.

LISÄTIETOJA:

Magnus Rosén, toimitusjohtaja

puh.+358 20 750 2845, magnus.rosen@ramirent.com

Caverion OyjCaverion suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää käyttäjäystävällistä ja energiatehokasta kiinteistötekniikkaa sekä teollisuuden palveluita. Caverion syntyi 30.6.2013 YIT:n osittaisjakautumisessa kiinteistöteknisten ja teollisuuden palveluiden irtautuessa YIT-konsernista itsenäiseksi yhtiöksi. Caverion Oyj:n vuoden 2012 liikevaihto oli noin 2,8 miljardia euroa. Caverion Oyj:llä on 13 toimintamaassa yli 18 000 työntekijää Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa.

Ramirent Oyj on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 714 miljoonaa euroa. Konsernilla on yli 2 700 työntekijää 312 toimipaikassa 10 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.


Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 75 toimipisteen verkostollaan ja yli 580 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina heille parhaimman ratkaisun. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.