Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent vahvistaa kurottajakalustotarjontaansa ja aloittaa kuljettajapalvelujen tarjoamisen Suomessa

Lehdistötiedote   •   Maalis 10, 2014 10:00 EET

Ramirent ostaa kurottajaliiketoiminnan Kurko-Koponen yhtiöiltä. Kurko-Koponen on johtava kurottajien vuokraliiketoimintaa harjoittava yritys Suomessa. Lisäksi Ramirent solmii yhteistyösopimuksen Kurko-Koponen yhtiöiden kanssa kurottajien kuljettajapalvelusta. Yhteistyön myötä Ramirent muodostaa laajimman kurottajien palvelutarjoaman Suomessa.

Ramirentille siirtyvän kurottajaliiketoiminnan vuotuinen liikevaihto on noin kuusi miljoona euroa. Liiketoimintakaupan myötä seitsemän henkilöä siirtyvät Ramirentin palvelukseen.

Kurottajat ovat tyypillisesti työmaalla ensimmäisenä tarvittavia koneita, ja kurottajaliiketoiminnan markkinat Suomessa ovat kasvussa. Kurko-Koponen on tarjonnut kurottajapalveluita vuodesta 2010. Asiakaskunta on muodostunut rakentamisesta, infrarakentamisesta ja teollisuudesta.

”Tämä liiketoimintakauppa täydentää laajaa tuote- ja palveluvalikoimaamme, ja voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisemman kurottajakaluston sekä ammattitaitoisia kuljettajia. Lisäksi tämä liiketoimintakauppa mahdollistaa vahvemman tartuntapinnan eri asiakassektoreille kuten rakennusteollisuus, teollinen huolto, kaivostoiminta ja sillanrakennus,” kertoo Anna Hyvönen, EVP, Ramirent Suomi ja Baltian maat.

“Kurko-Koposella on markkinoiden parhaat ja ammattitaitoisimmat kurottajien kuljettajat. Yhteistyö Ramirentin kanssa antaa meille mahdollisuuden kehittää ja laajentaa laadukasta kurottajakuljettajapalvelua Suomessa edelleen.” toteaa Juha Koponen, Kurko-Koposen hallituksen puheenjohtaja.

Lisätietoja:
Magnus Rosén, Ramirentin konsernijohtaja, 020 750 2845
Anna Hyvönen, EVP, Ramirent Suomi ja Baltian maat, 020 750 200
Juha Koponen, hallituksen puheenjohtaja, Kurko-Koponen, p. 0400 671827

Ramirent on enemmän kuin koneita. Olemme johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palveluun ja osaamiseen vuokrausratkaisuiksi jotka yksinkertaistavat liiketoimintaa.Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 647 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 600 työntekijää 304 toimipaikassa 10 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Kurko-koponen tarjoaa teollisuus- ja asennusnosturivuokrauspalveluja sekä kuljettajapalvelua neljän yhtiön kautta Suomessa (Kurko-Koponen Oy, Kurko-Koponen Etelä-Suomi Oy, KK Steel Hook Oy, Warkauden Viisastenkivi Oy).


Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 75 toimipisteen verkostollaan ja yli 580 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme tyydyttää paikallisten asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.