Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent yhteistyöhön Helsingin IFK:n kanssa

Lehdistötiedote   •   Syys 27, 2013 16:30 EEST

Ramirent Finland Oy ja Oy HIFK Hockey Ab ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Ramirent hakee strategisia kumppaneita kaikilta aloilta. Eri alojen johtavien toimijoiden yhteen liittäminen tuo synergiaetuja niin yritykselle itselle kuin sen yhteistyökumppaneille ja asiakkaillekin. 

- IFK tarjoaa meille paljon yhteistyömahdollisuuksia liiketoimintamme kehittämiseen, kuten näkyvyyttä, asiakashallintaa ja verkostoitumista IFK-perheen kanssa, kommentoi Ramirentin johtaja Mika Eskola.

Myyntijohtaja Markus Lindström toivottaa Ramirentin lämpimästi tervetulleeksi IFK:n yhteistyökumppaniksi.

- Toimialansa johtavana toimijana Ramirent vahvistaa meidän yhteistyökumppanikenttäämme. Meillä on edessä paljon asioita, joissa voimme tuottaa toisillemme lisäarvoa, Lindström kertoo.


Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 75 toimipisteen verkostollaan ja yli 580 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme tyydyttää paikallisten asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.