Seuraa Ramirent Finland Oy

Ramirent yhteistyöhön Neste Oilin kanssa

Lehdistötiedote   •   Marras 28, 2013 07:00 EET

Ramirent Finland Oy ja Neste Oil ovat solmineet laajamittaisen yhteistyö- ja toimitussopimuksen, jonka puitteissa Neste Oil toimittaa Ramirentille vuositasolla noin kaksi miljoonaa litraa polttonesteitä. Sopimus kattaa polttonesteiden säiliötoimitukset Ramirentin Suomen toimintoihin ja Neste-pienmoottoribensiinin toimitukset Ramirentin omaan käyttöön. Lisäksi Neste Oil toimittaa pienmoottoribensiiniä Ramirentin toimipisteisiin myytäväksi vuokrakaluston tarpeisiin.  

"Neste Oilin korkealaatuiset polttonesteet varmistavat laitteidemme ja koneidemme hyvän toimivuuden kaikissa olosuhteissa. Asiakkaidemme arkea ja vuokrakaluston käyttöä helpottaa, kun myymme vuokrauskaluston mukana siihen parhaiten sopivan polttoaineen. Valitsimme tähän tarkoitukseen Neste-pienmoottoribensiinin, sillä halusimme varmistaa vuokralaitteidemme moottorien säilymisen pidempään paremmassa kunnossa. Pienmoottoribensiiniä on miellyttävämpi käyttää, ja se on myös ympäristölle turvallisempaa", sanoo johtaja Veikko Lehtola Ramirentin Myynti- ja markkinointiyksiköstä.

"Olemme iloisia yhteistyöstä Ramirentin kanssa, sillä ammattilaisten laitteet ja koneet vaativat erinomaista teknistä suorituskykyä. Juuri heidän kaltaistensa asiakkaiden vuoksi olemme kehittäneet puhtaampia, korkealaatuisia polttoaineita erilaisiin olosuhteisiin ja tarpeisiin", sanoo Suoramyynnin johtaja Olli Vesamo Neste Oilista. 


Lisätietoja: 
Ramirent: Veikko Lehtola, johtaja, Myynti- ja markkinointiyksikkö, puh. 040 5406472
Neste Oil: Olli Vesamo, johtaja, Suoramyynti, puh. 050 458 8266


Ramirent Finland Oy
Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 75 toimipisteen verkostollaan ja yli 580 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina heille parhaimman ratkaisun. www.ramirent.fi

Neste Oil
Neste Oil Oyj on korkealaatuisiin puhtaamman liikenteen polttoaineisiin keskittyvä jalostus- ja markkinointiyhtiö. Yhtiö valmistaa kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita ja on maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli 17,9 miljardia euroa, ja sen palveluksessa työskentelee noin 5 000 henkilöä. Neste Oilin osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.


Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 75 toimipisteen verkostollaan ja yli 580 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme tyydyttää paikallisten asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.