Seuraa Ramirent Finland Oy

Rautaisia tapahtumaratkaisuja urheilumaailmaan - Ramirent yhteistyöhön Valon kanssa

Lehdistötiedote   •   Tammi 07, 2014 11:57 EET

Ramirent Finland Oy ja Valo ovatsolmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on helpottaa seurojen, lajiliittojen ja muiden liikuntatoimijoiden toimintaa tarjoamalla laadukkaita ja pitkälle mietittyjä tapahtumarakentamisen palveluratkaisuja. Yhteisenä tavoitteena on lisätä suomalaisten liikkumista rakentamalla eri tapahtumista entistä laadukkaampia.

Helppo saavutettavuus

Ramirent on maanlaajuisella 75 toimipisteen verkostollaan Suomen suurin rakennuskonevuokraamo.  Laajan verkostonsa ansiosta Ramirentin palvelut ovat aina paikallisten liikuntatoimijoiden saavutettavissa.

- Rakennamme koko maan kattavan palvelumallin, joka pystyy vastaamaan urheilevan ja liikkuvan Suomen mitä erilaisimpiin tapahtumarakentamisen tarpeisiin yksinkertaisen tehokkaasti ja keskitetysti. Laaja ja helposti saavutettava yhteistyöverkosto on yksi askel tähän suuntaan, sanoo Valon palveluista vastaava johtaja Riia Martinoja.

Rahanarvoista ongelmaratkaisua

Ramirentin ja Valon yhteistyö takaa kumppaneille laadukkaan asiakaspalvelun yhdistettynä kilpailukykyiseen hintatasoon. Kaikkiin Valon kautta tehtäviin toimeksiantoihin on sovittu erittäin kilpailukykyiset erikoisehdot. Sopimuksen myötä Ramirent on mahdollisesti mukana myös suurempien yksittäisten tapahtumien markkinoinnissa ja näkyvyydessä.

- Paitsi tuntuvia taloudellisia etuja, asiakkuuden keskittäminen edesauttaa myös laadun, turvallisuuden ja palvelutason kehittymiseen. Kun oman alansa ammattilaiset saadaan mukaan jo suunnitteluvaiheeseen, saadaan itse toteutuksesta kitkettyä heti aikaa vievät turhat vaiheet pois, toteaa Ramirentin johtaja Mika Eskola

- Ramirentilla on markkinoiden laajin valikoima. Yhden katon alta seura tai liitto saa nykyään kaiken tarvitsemansa tapahtumarakentamiseen aina TV-kameratelineistä, katsomoista, turva-aidoista, wc-tiloista, generaattoreihin ja väliaikaisiin tilaratkaisuihin, Eskola jatkaa.

Lisätietoja: 

Mika Eskola, Johtaja, Strategiset Kumppanuudet, Ramirent mika.eskola@ramirent.fi p. 020 750 2882

Riia Martinoja, Johtaja, Palvelut, Valo riia.martinoja@valo.fi p. 040 555 1597


Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 75 toimipisteen verkostollaan ja yli 580 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme tyydyttää paikallisten asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.